Verklein je ecologische voetafdruk en maak je business future proof met onze refurbished apparatuur

Met onze hoogwaardige refurbished computers bieden we niet alleen goed werkende apparaten, maar ook een duurzame oplossing die de levensduur van elektronica verlengt. Of je nu kiest voor gloednieuwe of refurbished modellen, je kunt erop vertrouwen dat onze apparaten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot inruil/terugkoop van apparaten. Dit betekent dat je oude apparaten bij ons kunt inleveren of inruilen. Op deze manier blijft de apparatuur in omloop en verminderen we samen de hoeveelheid elektronisch afval.

Met onze geavanceerde technologieën voor beheer van apparaten op afstand kun je jouw bedrijf efficiënter en effectiever laten draaien. We bieden oplossingen voor het volgen, beschermen en beheren van al je apparaten, waar je ook bent. Dit geeft je de gemoedsrust en flexibiliteit die je nodig hebt om je zorgen hierover los te laten.

Met een lokaal service punt in Amsterdam en een persoonlijke accountmanager zorgen voor snelle opvolging wanneer
dat nodig is. We stellen de benodigde apparatuur op korte termijn samen zodat je jouw nieuwe apparatuur snel en gemakkelijk in huis hebt. Geen lange wachttijden meer, maar direct aan de slag met de beste technologieën voor jouw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien, zonder de aarde uit het oog te verliezen.
Stuur een mail naar info@refurbishedamsterdam.nl