GARANTIEVOORWAARDEN

Refurbished Amsterdam staat voor uitstekende kwaliteit. Voor alle producten die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast bieden wij een extra garantie van twee jaar. Deze garantie kunnen wij u geven omdat onze producten op meer dan 75 punten gecontroleerd worden. Hierdoor zijn wij er zeker van dat deze aan de hoge kwaliteitseisen voldoen die Amsterdam Refurbished van haar producten verlangt. Mocht er onverhoopt toch iets defect blijken, dan kunt u ervan uitgaan dat wij dit direct voor u oplossen. Deze garantie is alleen geldig bij Amsterdam Refurbished. Wanneer u uw toestel bij een andere partij laat repareren, vervalt de garantie.

U kunt uw product bij onze repairstore ter reparatie aanbieden. Daar zullen wij het product voor u nakijken en opsturen voor reparatie.

Bent u niet in de gelegenheid langs te komen bij onze repairstore, dan kunt u uw device ook opsturen voor reparatie. Onze klantenservice helpt u hier graag bij!

Het verzenden van uw toestel naar Amsterdam Refurbished is voor eigen kosten. Wij sturen het kosteloos na de reparatie weer retour.

Voordat u een iPhone of iPad opstuurt, is het belangrijk dat u uw Apple ID / Find my iPhone uitschakelt.

Hoe je de Apple ID / Find my iPhone uitschakelt staat hier beschreven.

Let op: Refurbished Amsterdam is niet verantwoordelijk voor dataverlies en/of herinstallatiekosten van je software; zorg ervoor dat je een back-up van je gegevens maakt.

Problemen met onderstaande zaken vallen onder de garantie 24 maanden garantie:

▪ Microfoon / luidspreker (met uitzondering van stof- of vochtschade); 

▪ WiFi en problemen met netwerkverbinding;

▪ Problemen met het logicboard;

▪ Touchscreen (wanneer deze gedeeltelijk of helemaal niet meer functioneert); 

▪ Knoppen op het device;

▪ Accu/batterij (bij snel leeglopen of warm worden)*

De accu’s in alle iPhones hebben bij uitlevering een minimale capaciteit van 85%. Indien je van mening bent dat de batterij naar verloop van tijd ‘snel’ leegloopt, dan wordt deze gratis vervangen indien binnen de garantietermijn de capaciteit is teruggelopen naar minder dan 70% van de originele laadcapaciteit. 

Op accessoires & opladers geldt een garantie van 12 maanden.

Wat valt buiten de garantie?

Bij schade aan het toestel wat veroorzaakt is als gevolg van val-, stoot- of vochtschade, zullen wij de kosten van reparatie aan het toestel volledig doorberekenen aan de klant. Na de reparatie zal de garantie op het toestel weer worden hervat.

De garantie vervalt volledig bij toepassing van illegale software zonder het merk van de fabrikant.

 -Mankementen na de garantieperiode van 2 jaar;

– Dataverlies en/of herinstallatiekosten software; – vochtschade;

– Schade aan het scherm;

– Touch ID / vingerafdruk scanner / face ID;

– Diefstal;

– Valschade;

– Stootschade;

– Drukschade;

– Iedere andere vorm van zelf of door een ander aangerichte schade;

– Stofschade;

– Loslatende coating bij Retina Macbook schermen;

– Refurbished iPhone 7 (Plus) / iPhone 8 (Plus) (en hoger) toestellen zijn niet per definitie waterdicht en geven wij dus géén garantie op de waterdichtheid

– Maximaal 3 dode pixels;

– Shadow LCD (MB en iMac);

– Verkleuring scherm iPhone;

– Gebroken simkaartlezer;

– Gebogen toestel;

– Gebogen cameralens;

– Beschadigde of vieze laadconnector;

– Gebogen toestellen;

– Gebroken simkaartlezer;

– Gebroken cameralens;

– Beschadigde of vieze laadconnector;

– Loszittende onderdelen hoofdtelefoon aansluiting / AUX Flex;

– Bij iPhone 7 (Plus) / iPhone 8 (Plus) toestellen is de homebutton niet te repareren, dus geven wij geen garantie op de homebutton. 

*Als u een reparatie en/of technische aanpassing (bijvoorbeeld het vervangen van een accu en/of glasplaat) laat uitvoeren door een andere partij, vervalt de gehele garantie op het product.

*Wanneer er een reparatie wordt uitgevoerd aan uw iPhone, kan het zijn dat de functionaliteit van het touch ID / vingerscan / face ID komt te vervallen. Het touch ID en face ID valt hierdoor buiten de garantie.

* Heeft u uw iPhone ná 15 maart 2019 gekocht, dan krijgt u maar liefst 24 maanden garantie op de accu van de iPhone. Voor MacBooks en iPads blijft de garantie op de accu 12 maanden.