WAT IS REFURBISHED?

Alle aangeboden refurbished producten zijn gebruikt geweest en vervolgens uitgebreid gereinigd, gecontroleerd en gerepareerd waar nodig. Deze opgeknapte producten doen qua kwaliteit en levensduur niet onder voor nieuw en zijn nog duurzaam ook. Maar hoe werkt het refurbishing proces precies en wat betekent refurbished? 

Het refurbishing proces 

Bij binnenkomst checkt ons team van specialisten elk product op 75 controlepunten. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen zodat het refurbished product 100% technisch in orde is. Ook reinigen we het product uitvoerig, zowel van binnen als van buiten. Daarnaast inspecteren we zorgvuldig de buitenkant van het product. Op basis van eventuele krasjes, deuken en andere gebruikssporen geven we ieder product apart een gradering. In de laatste fase van het refurbishing proces testen wij het product op temperaturen en snelheid. Ook hardwarematig voeren wij een grondige test uit en maken we tot slot het product gebruiksklaar. Ieder apparaat in onze webshop heeft dit proces doorlopen en is gecontroleerd, gerepareerd, gereinigd, getest en geüpgraded waar nodig.

 

Voordelen van refurbished producten 

Door ons uitgebreide refurbishing proces is elk product in onze webshop van vergelijkbare kwaliteit en levensduur als een nieuw product. Het grootste voordeel is de prijs van een refurbished product. Deze is veel voordeliger dan een nieuw product. Bovendien bieden wij ook een standaard garantie van 2 jaar aan op al onze refurbished producten in de webshop.

Wilt u uw iPhone of MacBook laten repareren? Neem dan contact op met onze Apple reparatieservice Elmer Repairs.

 

refurbished Amsterdam